For the dessert I prepared French toast from Finnish pulla with Rosemary Bilberry sauce. Wow, what a dish! I almost started to cry, it was so damn delicious!
For drinks, my Hubby made smoothie using fresh mango, blood grapefruit and mint leaves. Since the mango wasn’t ripe enough to be very sweet, he added a teaspoon of maple syrup. It made huge difference. The other thing which always make a difference for the brunch, is champagne. For us, champagne is must, as my motto says... No champagne, no brunch ;)
Sunday Brunch Menu
Eggs Cocotte, Rye sourdough bread
*
French toast and Rosemary Bilberry sauce,
fresh blueberries
*
Mango, Blood grapefruit & Mint Smoothie
Dom Pérignon Champagne Brut 2006
Coffee
***
The recipes for the dishes you can find from the links below:
Sivistit minua juuri Eggs royalen verran. Kiitos paljon!
ReplyDeleteSeuraavaksi sitten vaan kokeilemaan Royalea :)
DeleteMinua myös!
DeleteOlen minä moisia tehnyt mutta en tiennyt niille olevan omaa nimitystä :)
DeleteMulle kävi aikoinaan samoin Royalen kanssa. Tein niitä ja myöhemmin sain tietää vahingossa nimen.
DeleteIhanan näköistä! Hienostunutta, kaunista, upeaa. Tyylikästä.
ReplyDeleteKiitos kauniista sanoistasi minni!
DeleteAamupalalla olen yleensä tylsä: joka aamu samaa. Silti joskus pitää tempaista kunnon brunssilla. Kananmunat jossain muodossa kuuluvat kyllä ehdottomasti brunssiin, ja mielellään se kuohuviini myös!
ReplyDeleteMulla on myös joka aamu sama aamupala, jos sitä on lainkaan... Mutta kun on aikaa, niin brunssi on ehdoton.
DeleteOh, my - that sounds so lush <3
ReplyDeleteThanks! *blushing*
DeleteAivan superkaunis kattaus ja herahti oikeen vesi kielelle jälleen näitä kuvia katsoessa! Koskahan tulisin teille brunssille :D?
ReplyDeleteOi kiitos! Olisikin kiva idea järjestää jossain vaiheessa vaikka tyttöporukalla brunssi.
DeleteIhanat brunssitarjottavat. Mukava lukea uusia tapoja käyttää kananmunaa :)
ReplyDeleteKiitos! Kiva kuulla, että olen onnistunut antamaan uusia vinkkejä :)
DeleteIhana brunssi ja "köyhät ritarit". Maistuisi!
ReplyDeleteKöyhät ritarit on parasta! Mun suosikkijälkkärini jo lapsuusajoilta.
DeleteIhana brunssi! Ja ihana motto :)
ReplyDeleteKiitos! Ja mun iahn varsinainen mottonihan on "Aina on oikea aika samppanjalle"
DeleteWe speak same language, no champagne - no brunch :)
ReplyDeleteHelppo kieli, sanoisin :D
DeleteVarsinainen luksusaamiainen! Se kyllä palkitsee jos välillä jaksaa vähän panostaa :)
ReplyDeleteKiitos! Mulle panostaminen on suuri ilo, ja aika harvoin tyrkkään vaan pöytään jotain syötävää, -oli se sitten aamu tai ilta. Tosin aamuisin jätän syömättävähän liian usein arkena.
DeleteIhana näköinen aamiainen <3
ReplyDeleteKiitos Minna!
DeleteKöyhät ritarit on niin parasta aamiaista :) Mutta sivistymätön kysyy nyt, kun on pitkään ollut ihmeissään, että mistä sana bilberry tulee? Miksei blueberry?
ReplyDeleteItse ihmettelin aiemmin samaa Bilberry/Blueberry sanavalintaa. Mutta selvitin, että Bilberry on villimustikka ja Blueberry on pensasmustikka. Useissa englanninkielisissä maissa ei metsässä kovin paljon mustikoita kasva, ja pensasmustikka on se yleisin mustikkatyyppi. Luultavasti tästä syystä Suomessakin on alettu käyttää useimmiten termiä Blueberry vaikka tarkalleen ottaen meillä yleisin mustikka on Bilberry.
DeleteIhana brunssi, maistuisi!
ReplyDeleteKiva kuulla :)
DeleteMikä luksusbrunssi! Koska voin kutsua itseni kylään teille? Vaikka joku sunnuntaiaamu? :D
ReplyDeleteJoku sunnuntaiaamu sopii hyvin :D Itseasiassa ei olisi ensimmäinen kerta kun kutsun kotiini syömään ihmisiä joita en aiemmin tunne ;)
Delete